• Dioptrijski okviri, sunčane naočale i kontaktne leće
  • Očni pregledi i specijalistički oftalmološki pregledi
  • AKCIJAČLANAKUV

Zašto je potrebno nositi sunčane naočale?

Sunčani dani si stigli, no jeste li se pobrinuli sa zdravlje vaših očiju?

 

 

UV zrake su nevidljive, ali sveprisutne i izuzetno opasne za ljudsko zdravlje zbog svog štetnog utjecaja na kožu i oči. Razina UV zračenja ovisi o zemljopisnoj dužini i širini, visini te godišnjem dobu. Najjače zračenje manifestira se u ljetnom periodu, te je od izuzetne važnosti zaštititi oči kvalitetnim proizvodima.

 

U našoj ponudi tu su Essilor Crizal leće koje čuvaju vaše oči od štetnih UV zraka! Crizal leće štite od preuranjenog starenja oka, znatno produžuje život stanicama mrežnice oka i predstavlja najbolju UV zaštitu na prozirnim lećama. Leće su po svojim karakteristikama izuzetno otporne na ogrebotine, prljavštinu, refleksiju, prašinu i kapljice vode. 

 

Kako bi se što kvalitetnije i brže pobrinuli za zdravlje vaših očiju pripremili smo vam i posebnu akciju! Prilikom kupovine Essilor Crizal ili Eyezen jednojakosnih leća u periodu od 1.travnja do 30. lipnja na poklon ćete dobiti Smile leće u sivoj, smeđoj ili zelenoj boji (promjer 65/70) ili recepturne leće (par) uz nadoplatu od 300 kn. 

 

Optika Salmoiraghi&Vigano – prijatelj vaših očiju

Test lijevi banner 1 Test lijevi banner 2 Test lijevi banner 3 Test lijevi banner 4

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.