• Dioptrijski okviri, sunčane naočale i kontaktne leće
  • Očni pregledi i specijalistički oftalmološki pregledi

Opći uvjeti poslovanja

Internet stranice www.centaroptike.com su u vlasništvu Salmoiraghi & Vigano Optike d.o.o. Uvjeti poslovanja vrijede za registrirane korisnike. Registrirani korisnik (u daljnjem tekstu korisnik ili registrirani korisnik) može postati svaka punoljetna osoba koja je potpuno poslovno sposobna, koja prihvaća uvjete poslovanja Salmoiraghi & Vigano Optike d.o.o.

Prilikom prvog upisa potrebno se registrirati i pritom ispuniti sva zahtijevana polja istinitim podacima. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom. Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno ju mijenjati.

Salmoiraghi & Vigano Optika d.o.o. ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi odgovarajuće postupiti.

Registrirani korisnik ima sljedeća prava:


  • Kupovati artikle na stranicama www.centaroptike.com

  • Podnositi oglase u oglasnom prostoru na stranicama www.centaroptike.com
  • 
Koristiti stranice www.centaroptike.comu dobroj vjeri i namjeri 


Zadržavamo pravo promjene uvjeta korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku.

Promjene stupaju na snagu u trenutku objave.

Registrirani korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja te se smatra da je pristupanjem stranicama upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

Kupnja na internet stranicama

Svaki registrirani korisnik može kupovati artikle iz ponude Salmoiraghi & Vigano Optike d.o.o. prikazane na internetskim stranicama.
Kupoprodajni ugovor između registriranog korisnika i Salmoiraghi & Vigano Opike d.o.o. postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje RH.

Cijene


Sve navedene cijene sadrže PDV i izražene su u kunama. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na samoj internet stranici ili do isteka zaliha.

U cijenu nisu uračunati otpremni troškovi koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja artikala.
Otpremni troškovi se ne uvećavaju ukoliko se narudžba isporučuje u nekoliko navrata, ali se mogu uvećati za dodatne troškove koji mogu nastati prilikom dostave, a prema uvjetima dostavne službe koja vrši tu uslugu.

Jamstvo i servis


Jamstveni rok naveden je za svaki pojedini artikal. Za artikle za koje nije naveden rok jamstva, vrijede rokovi općih jamstvenih uvjeta prema važećim zakonima Republike Hrvatske.
Naši dobavljači osiguravaju servis prema zakonima RH. Kontakt za reklamacije je info@salmoiraghi-vigano.hr.

Plaćanje


Vaše naručene artikle možete platiti na nekoliko načina:


  • Kreditnom karticom - American Express, Diners, MasterCard ili Visa. 

  • Pouzećem – plaćate dostavnoj službi prilikom preuzimanja robe 

  • Uplatnicom/virmanom – plaćate na navedeni žiro račun Slamoiraghi & Vigano Optike prema izdanom predračunu 


Račun će vam biti izdan sa datumom izlaska sa našeg skladišta i bit će vam poslan na e-mail adresu koju ste dostavili prilikom registracije. Ukoliko želite da vam račun pošaljemo na neku drugu adresu, molimo vas da nas o tome obavijstite prilikom same kupovine u polju „napomene".

U slučaju plaćanja kreditnim karticama, Salmoiraghi & Vigano Optika d.o.o. naplatu autoriziranog iznosa radi u trenutku isporuke robe te ukoliko postoji bilo kakva sumnja u istinitost podataka ne obvezuje se isporučiti robu.
Ovim uvjetima se također definira i slanje naručene robe i usluga.

Dostava naručenih artikala


Naručeni artikli bit će isporučeni na vašu adresu u najkraćem mogućem roku a najkasnije u roku od 10 radnih dana za dobavljive artikle odnosno one artikle koji dobavljači imaju na zalihama. U redovnim uvjetima roba se dostavlja kupcu radnim danom, unutar 1 do 3 radna od dana narudžbe, na otoke po dostavnom redu dostavljača do maksimalnih 10 radnih dana. Ako procjenimo da će rok dostave biti veći od 10 radnih dana ili da je nemoguće više dostaviti traženi artikal, nakon provjere kod dobavljača bit ćete obaviješteni o tome putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.

U mjestima gdje postoji organizirana dostava, Vaš će paket biti dostavljen izravno u Vaš dom. Tamo gdje dostava paketa nije organizirana, pošta ili tvrtka koja se bavi kurirskom uslugom će Vas obavijestiti o prispijeću pošiljke i Vaš ćete paket moći podići u roku prema rokovima dostavne službe. Artikli koje isporučujemo posebnom kombi dostavom (za određene artikle) bit će Vam dostavljeni uz prethodnu telefonsku obavijest o terminu dostave. Salmoiraghi & Vigano Optika d.o.o. ili ovlašteni dostavljač zadržava pravo da se prilikom isporuke robe zatraži identifikacija primatelja putem osobnog dokumenta te ukoliko se ne dobije ista Salmoiraghi & Vigano Optika d.o.o. zadržava pravo da ne isporuči poslanu robu. Primatelj svojim potpisom na dostavnici ili sličnom dokumentu potvrđuje primitak robe.

Ostalo

Salmoiraghi & Vigano optika d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Salmoiraghi & Vigano optika d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

Sjedište tvrtke i opći podaci

Salmoiraghi & Vigano OPTIKA d.o.o.

Ružićeva 31 / 51000 Rijeka / Croatia
Tel.: +385 (051) 294-079
Fax.: +385 (051) 294-081

e-mail: uprava@salmoiraghi-vigano.hr

Poslovni račun


IBAN: HR40 2402006 1100490595
Žiro račun: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Rijeka 2402006-1100490595

SWIFT:ESBCHR22
Registrirano na Trgovačkom sudu u Rijeci, Reg.br.ul.: Tt-05/31-8

MBS: 080425815 / Porezni br.: 01628020
OIB: 21059949204

Tem.kapital: 3.540.000,00 kn uplaćeno u cjelosti
Odgovorna osoba: Goran Turina

Test lijevi banner 1 Test lijevi banner 2 Test lijevi banner 3 Test lijevi banner 4

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.